Over Purple Dog

Wij vinden dat onze trouwe viervoeters het allerbeste verdienen, en maken het daarom onze missie om eerlijke, leuke, gezonde en originele producten voor uw hond te verzamelen in onze webshop.

Onze productkeuze is daarom anders dan anders, we nemen bijvoorbeeld alleen genoegen met hondensnacks, verzorgingsproducten en accessoires gemaakt met gezonde natuurlijke ingrediënten of materialen.
Ons hondenteam is altijd op zoek naar nieuwe producten van kleinere of ongebruikelijke bedrijven, en blijven deze toevoegen om jou zo de leukste en meest originele keuzes te geven. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en eerlijk gemaakt door fabrikanten die echt van hun product en van honden houden, en dat merk je! Zo vind je op onze webshop bijvoorbeeld een selectie van hondensnacks en verzorgingsproducten die je in Nederland verder helemaal niet of weinig zal tegenkomen.

Daarnaast willen we de shopervaring voor hondenbaasjes zo gemakkelijk en plezierig mogelijk maken. Zo hebben we leuke gezondheidspakketten samengesteld met verschillende thema’s. Zo kan je makkelijk kennismaken met nuttige, nieuwe producten om de gezondheid van je hond op een natuurlijke manier te ondersteunen.
Om de ervaring nog fijner de maken bieden we u korting als u meer hondensnacks of supplementen besteld. Zo heb kunt u originele snacks van hoge kwaliteit kopen voor een zeer redelijke prijs!

Natuurlijk willen we ervoor zorgen dat alle producten niet alleen bij de baasjes, maar ook bij de honden goed bevallen. Daarom wordt elk product uitgebreid getest door onze test’roedel’.

Voor speciale behoeften, adviseren wij u graag persoonlijk via e-mail of telefoon. We kijken er naar uit om jou en je trouwe viervoeter te zien!